Henri Rags (©AFP)
Henri Rags (©AFP)

Fleš iz NFL-a: Rejdersi otpustili Ragsa, Von Miler u Remsima, vraća se AP 28

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.11.21. | 07:11

Risiver Las Vegasa učestvovao u saobraćajnom udesu sa smrtnim ishodom. MVP 50. Superboula napustio Denver, legendarni raning bek Ejdrijan Piterson menja povređenog Derika Henrija u Tenesiju

Novi šok za Las Vegas Rejderse. Trenutno najbolji tim na Zapadu AFC-a prošlog meseca je ostao bez trenera Džona Grudena, posle otkrivanje rasistističkih i mizoginih komentara u mejlovima, a sada je tim iz Nevada zadesio novi problem. Najbolji risiver tima Henri Rags protekle noći je bio vinovnik saobraćajne nesreće u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Prošlogodišnji pik prve runde drafta vozio je autombil pod dejstvom opijata, pa ga očekuje kazna zatvora. Rejdersi nisu imali izbora, pa su odlučili da otpuste talentovanog hvatača koji je ove sezone eksplodirao, bio glavna meta kvoterbeka Derika Kara.

Protekle noći je isteklo vreme za trejdove. Bilo je dosta najava, ali na kraju skroman učinak. Najveća novost je odlazak MVP 50. Superboula, asa Denvera, Vona Milera u Remse. Tim iz Los Anđelesa dobio je odličnog "pes rašera", a Bronkosima je dao dva pika, druge i treće runde narednog drafta. Miler će se pridružiti odličnoj odbrani Remsa u kojoj su dvojica superstarova, tekl Eron Donald i kornerbek Džejlen Remzi.

Izabrane vesti

Petak, 01.20: (1,20) Indijanpolis Kolts (15,0) Njujork Džets (5,40)

Kanzas je pazario dvojicu igrača. Iz Pitsburga u zamenu za šestog pika na draftu naredne godine poslat je iskusni defanzivac Melvin Ingram koji je na početku sezone stigao u redove Stilersa iz Los Anđels Čardžersa. Čifsi, koji su očajno počeli šampionat, imaju skor od četiri pobede i isto toliko poraza, dobili su i tajt enda iz Njujork Džetsa Dena Brauna, a u Veliku jabuku su poslali garda Lorana Davernija Tardifa.

Otpala je mogućnost da kvoterbek Dešon Votson bude trejdovan iz Hjustona u Majami, dok je Nju Orleans bezuspešno pokušavao da dovede Odela Bekama juniora iz Klivlenda.

Remsu su protekle noći otpustili iskusnog risivera Dešona Džeksona, dok je Grin Bej uručio otkaz lajnbekeru Džejlenu Smutu posle samo dve utakmice u dresu Pekersa. Tenesi je na dva meseca ostao bez najboljeg raning beka u ligi Derika Henrija. Njega će da zameni legendarni Ejdrijan Piterson. Popularni AP 28 pokušaće da oživi karijeru. Iako veteran, ima 35 godina, i dalje se ne predaje, neće u penziju. Najbolje partije u karijeru pružao je u Minesoti gde je bio i MVP 2012. godine. Branio je boje i Nju Orleansa, Arizone, Vašingtona i Detroita.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------



tagovi

američki fudbalNFLNFL liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara